TULAŞ GURURLA SUNAR!

Trabzon'da klima açmayan dolmuş minibüslerinin kapılarının açık olduğunu gördük fakat belediye otobüslerinin kapılarının açık olduğuna ilk kez şahit olduk. Kent A.Ş.'den TULAŞ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Hakan Öztel göreve başladıktan sonra ilk icraatına dün şahit olduk. Hemde şehir içinde değil, sahil yolunda...

BİR KAPI DEĞİL İKİ KAPI AÇIK

Klima açmayan kapı açan dolmuş şoförlerini örnek alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi TULAŞ, her geçen gün yeni bir skandala imza atıyor. Dün Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait midibüs sahil şeridinde iki kapısıda açık olarak yol aldı. TULAŞ Genel Müdürü Öztel'in klima açmamak için bu yolu deneyen otobüs sürücüsünden haberinin olmadığı böylece ortaya çıkmış oldu. Yolcunun düşme riskini umursamayan ve yakıt parasından kaçan şoföre, açık kapıyla seyir halinde olmanın yaptırımı olduğunu hatırlatmak isteriz. İş bilmez müdürlerin çalıştırıldığı bu işçilerin bakalım daha nelerine şahit olacağız. Bu arada bizden söylemesi bu araçların klimasız olduğunu kimse savunmasın. Klima takmak o kadar zor mu?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.