ZORLUOĞLU ve REVİ BULUŞTU 

Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yeni kadro çalışmaları için görevden alımların kıyıma dönüştüğü gerekçesiyel 8 AK Parti yöneticisi istifa dileçesini Hasan Dilekoğlu'na sunmuştu. AK Parti İl Başkanı Haydar Revi'nin İsanbul'da olması üzerine harekete geçen Başkanvekili Dileoğlu, il yönetimi ile acil bir toplantı düzenledi.Dilekoğlu, toplantıda çıkan kararları İstanbul'dan dönen Revi'ye verdi. İstanbul’dan gelir gelmez bir durum değerlendirmesi yapan Revi, dün akşam 
Başkan Zorluoğlu ile eski belediye binasında  3 saate yakın bir süre görüşme yaptı. Revi’nin, AK Parti kadrolarının tasfiye edildiğini, yerlerine ise başka siyasi parti görüşüne mensup insanların getirildiğini, teşkilata sırt dönüldüğünü ve bu yapılanların kabul edilemeyeceğini dile getirdi. Murat Zorluoğlu'nun ise çalışma arkadaşlarını seçtiğini söylediği öğrenidli. Başkan Revi'nin hazırladığı dosyayı Ankara'ya taşıyacağı ileri sürüldü.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.