Camdam atlayacak mı?

Yasmin Erbil olay açıklamaları sonrası babası Mehmet Ali Erbil ile arasında geçen telefon görüşmesini anlattı. Genç kızlarla yaşadığı aşklarla adını gündemden düşürmeyen Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı açıklamalarda bulunmuş ve çocukluğundan bugüne kadar ailesi ile ilgili yaşadığı travmaları açıklamıştı. Yasmin Erbil önceki gün ise bir mekân çıkışı objektiflere yansıdı. Mehmet Ali Erbil’in yeniden baba olmak istediği hatırlatılınca çok net konuştu ve karşı olduklarını belirtti.

Söylediklerimin tabi ki arkasındayım ben. Babamın yaşı var üzülmüş kurduğum cümlelerden dolayı o yüzden ben de üzüldüm. Babam hakkında konuşunca duygulanıyorum birazcık.Açıklamalarım sonrasında aradı beni üzüldüğünü belirtti bu kadar üzüleceğini düşünmüyordum”

Yasemin Erbil geçtiğimiz hafta katıldığı programda babası Mehmet Ali Erbil hakkında, “Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var.Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem” cümlelerini kurarak herkesi şoke etmişti.Babası Mehmet Ali Erbil hakkında söylediği bu cümleler hatırlatılan Yasmin Erbil ise söylediklerine şu şekilde açıklık getirdi, “ Eksik olan şey aslında duygusal boşluktan bahsediyordum ben.

Maddi olarak hep yanımızda oldu bu konuda suçlayamam ama duygusal olarak boşluktaydım. Küçükken mesela sinemaya gideceğiz derdi bir anda bir kız belirirdi bunları düşününce insan tabi bir kötü oluyor”

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil'in, "Gülseren'i ailemle tanıştırdım" sözlerini yalanlayan Yasmin Erbil: "Tanışmadım. Asla tanışmadım. Tanışmak gibi amacım yok yani" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil’in tekrardan baba olmak istediği hatırlatılınca Yasmin Erbil bunun kriz yaratacağını belirterek bu fikre karşı olduklarını açıkladı ve şu ifadeleri kullandı: Ona hiç girmeyin zaten. Telefonda aradığında kendisine çok kızdım. Kardeşim Ali Sadi, öyle bir şey olursa camdan aşağı atarım falan demiş o yüzden yok yani.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.