"Kulisimden çıkmazdı!"

Magazine bomba gibi düştü! Mehmet Ali Erbil'den akılalmaz Çağla Şıkel iddiaları... 

Boşandıktan sonra özel hayatında kabuğuna çekilen ünlü manken Çağla Şıkel, yıllar sonra aradığı aşkı avukat Nail Gönenli'de buldu. Özel hayatıyla bir süredir adından söz ettiren Çağla Şıkel, son olarak Mehmet Ali Erbil'in şoke eden iddialarıyla gündeme geldi. Bir dönem Çarkıfelek'te hosteslik yapan manken hakkında konuşan Mehmet Ali Erbil, itiraflarıyla ağızları açık bıraktı. "Kulisimden çıkmazdı. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın" sözleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü! İşte Mehmet Ali Erbil'in Çağla Şıkel hakkında ağızları açık bırakan o iddiaları...

Geçen günlerde Çağla Şıkel'in programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, bir dönem Çarkıfelek'te birlikte çalıştığı ünlü sunucu hakkında olay yaratacak iddialar ortaya attı, magazin gündemi bir anda karıştı.Mehmet Ali Erbil, son dönemlerdeki polemiklerine bir yenisini ekledi. Bir dönem birlikte çalıştığı Çağla Şıkel hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.Çağla Şıkel'in programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, ünlü mankeni vefasızlıkla suçladı. Şıkel, Çarkıfelek'te hosteslik yaptığı günleri saklayınca ünlü şovmen resmen çıldırdı. İtirafler ise peş peşe geldi.Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına bağlanan Mehmet Ali Erbil, açıklamalarıyla resmen deprem etkisi yarattı. İşte o açıklamalar..."Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günlerini unuttu. Programına gittim, para aldım."O dönem Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatarlardı. Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı.Kulisimden çıkmazdı. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın."

Mehmet Ali Erbil'in olay yaratan sözlerinin ardından tüm gözler Çağla Şıkel'e çevrildi.

Ünlü mankenin ne tepki vereceği henüz merak konusu...Öte yandan Çağla Şıkel, 8 yıllık kuralını genç avukat Nail Gönenli için bozdu.Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile evliliği sonrası ilk kez sevgilisiyle görüntülendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105