YAKALANDI!

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel eski nişanlısına mı döndü? Fırtınalı aşk yaşamışlardı... Birlikte görüntülendiler!Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini noktalamıştı.

Selen Görgüzel, "Karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız" demişti. Hamdi Alkan da bu sözleri sosyal medya sayfasına taşımıştı. Selen Görgüzel son olarak yıllar önceki fırtınalı bir aşk yaşadığı eski nişanlısı Ertuğrul Bitlis ile görüntülendi.

Uzun süre aşk yaşayan, yüzük takan sonrasında yollarını ayıran Selen Görgüzel ile Ertuğrul Bitlis yıllar sonra yeniden mi bir araya geliyor? İşte Selen Görgüzel ile eski nişanlısı Ertuğrul Bitlis'in panik anları...Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel eski nişanlısına mı döndü? Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğine geçtiğimiz sene son veren Selen Görgüzel geçmişte fırtınalı aşk yaşadığı iş insanı Ertuğrul Bitlis ile fena yakalandı!Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Selen Görgüzel, "Karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız" demişti. Hamdi Alkan da bu sözleri sosyal medya sayfasına taşımıştı.Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, Ocak ayının ilk günlerinde ise İstinyePark'da objektiflere takılmıştı. Öğle saatlerinde birlikte AVM'ye gelen Alkan ve Görgüzel, İstinye Pazarı katında bir mağazadan çıkarken görüntülenmişti.

"YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN"

Bir anda karşılarında basın mensuplarını gören eski eşler, kısa süren şaşkınlığın ardından birlikte açıklama yapmıştı. "Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın, annem ameliyat oldu.

Hamdi Bey de sağ olsun eski kayınvalidesi için bana destek oluyor. Birkaç eksiğimiz var, onları alıp hastaneye annemin yanına gideceğiz" demişti.Selen Görgüzel son olarak yıllar önceki fırtınalı bir aşk yaşadığı eski nişanlısı Ertuğrul Bitlis ile görüntülendi.Uzun süre aşk yaşayan, yüzük takan sonrasında yollarını ayıran Selen Görgüzel ile Ertuğrul Bitlis yıllar sonra yeniden mi bir araya geliyor?

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel eski nişanlısına mı döndü? Fırtınalı aşk yaşamışlardı... Birlikte görüntülendiler!

İşte Selen Görgüzel ile eski nişanlısı Ertuğrul Bitlis'in panik anları...

ESKİ NİŞANLISIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Selen Görgüzel, yıllar önce nişanlandığı ve ardından ayrılık kararı aldığı Ertuğrul Bitlis ile birlikte Akmerkez'de kameralara yansıdı.Yanlarında bir erkek arkadaşı daha bulunan Görgüzel, Bitlis ve arkadaşı ile birlikte yemek yedi.

KAMERALARI GÖRÜNCE UZAKLAŞTILAR

Saatlerce oturup sohbet eden üçlü, daha sonra mekandan ayrılırken gazetecilerin kendisini çekmesi ile birbirinden uzaklaştı.Selen Görgüzel, "Denk geldik, yemek yedik" diyerek hızlı adımlar ile oradan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105