Efsane Başkan Murat Zorluoğlu için ne dedi?

Trabzon'da yayın hayatını sürüdüren 61saat.com adlı internet sitesi eski Belediye Başkanı Orhan Karakullukçu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat zorluoğlu arasında geçen ziyaretin perde arkasını araştırmış. Sonunda da Efsane Başkan Karakullukçu'nun ifadelerini yazmış. Ne diyor Karakullukçu; tercüman olmuş sağ duyulu halka. Beklenti içerisinde olanlara büyük darbe vurdu sözleriyle.Demek ki doğru adam Zorluoğlu'na destek vermek şehri seven herkesin boynunun borcu. Beklentisi olanların ise neler yazacaklarını merakle bekliyoruz.

İşte 61 saat.com adlı internet sitesindeki o haber: 

Karakullukçu, 80’li yılların Trabzon Belediye başkanı. ANAP’tan. İş adamı. Ufku geniş bir insan. 1984’deki yerel seçimlerde aday oldu ve seçildi. Tek dönemlik görev süresinde çok başarılı oldu. Ve o nedenle efsane başkan diye anılıyor. 

Biri iş başındaki biri geçmiş dönemin iki başkanı uzunca bir sohbet etti. 

Edindiğimiz bilgilere göre, Karakullukçu, Zorluoğlu’na zorlu bazı sorunların nasıl çözüleceği yönünde kendi tecrübesinden hareketle öneriler getirdi.. Trabzon’da belediye başkanlığı yapmanın kolaylığını(!) anlattı. Dikkat zorluğunu değil. Karakullukçu’ya göre Trabzon zor bir şehir değil. 

Ama sahipsiz bir şehir.

Bu buluşmadaki ince detay, Zorluoğlu’nun Karakullukçu’yla görüşme istemesi. Yani buluşma Karakullukçu’nun isteği ile olmadı.

İki saate yakın sohbette, Karakullukçu’nun Trabzon’un sahibi yok dediği konuları örnekleri ile anlattığını da öğrendik.

Şimdi sıkı durun.

Orhan Karakullukçu’ya şu soruyu sorduk..” Murat Bey’le ilgili görüşme sonunda izleniminiz ne..?”

Karakullukçu işte bu soruya Trabzon’un her türlü gündemini belirleyecek şu cevabı verdi..

“Benden sonra gelen en iyi belediye başkanı..”

Anahtar Kelimeler:
TrabzonANAP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.