Istakoz masasından neler çıktı... Seni tanıyoruz Bursalı..

Yeğen dedi kim çıktı

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'ya gidip yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması büyük tepki çekmişti. Bursalı'nın ıstakoz masasındaki ayrıntılar ortaya çıktı.Gittiği Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaştığı için günlerdir gündem düşmeyen AKP İzmir Milletvekili eski gazeteci Şebnem Bursalı'ya hem parti içinden hem de muhalefetten çok sayıda tepki gelmişti. Bursalı bugün yaptığı bir sosyal medya paylaşımda özür diledi.

Yaptığı paylaşımda, "Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur." diyen Bursalı "30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim." ifadelerini kullandı.

“YEĞEN” DEDİ KİM ÇIKTI

Şebnem Bursalı'nın ıstakoz masasından neler çıktı: Yeğen dedi kim çıktı - Resim : 2

Bursalı Monaco yat limanında yediği yemekte yeğenleri ve ailesi olduğunu ifade etmişti. Odatv yemeğe ilişkin kimsenin görmediği ayrıntıyı yakaladı. Bursalı'nın ailemleyim dediği yemekte, arkadaşı Likit Kimya şirketinin sahibi Ahmet Aksoy'da yer aldı. Bursalı ile Aksoy'un uzun zamandır arkadaş oldukları ve birlikte sıkça vakit geçirdikleri öğrenildi. İkiliyi ortak arkadaşları Seyhan Sapmaz tanıştırdı. Öte yandan Aksoy'un boşanma aşamasında olduğu iddia edildi.

SEYHAN SAPMAZ KİMDİR

Adanalı ünlü Sapmaz Ailesi'nin ex gelini Seyhan Sapmaz'ın Şebnem Bursalı ve Ahmet Aksoy ilişkisinde çifti tanıştıran isim olduğu iddia edildi.

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Seyhan Sapmaz’ın adı en son torununa Çırağan Sarayı’nda düğün yapmasıyla gündeme gelmişti. Bu düğüne yakın arkadaşı Şebnem Bursalı da katılmıştı.Şebnem Bursalı yakın arkadaşları ile Milano tatilinde. Fotoğrafta Seyhan Sapmaz ve Ahmet Aksoy'da bulunuyor.Bursalı ve üç çocuk sahibi Ahmet Aksoy daha önce de 2023 yazında Bodrum'daki Orkide Balık'ta da görüntülenmişti. İkilinin herkesin içindeki samimi halleri dikkat çekti.

Bursalı milletvekili olduğunda, arkadaşları tarafından gönderilen kutlama pastasının sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Paylaşımda Ahmet Aksoy'da etiketlendi.

Şebnem Bursalı'nın ıstakoz masasından neler çıktı: Yeğen dedi kim çıktı - Resim : 5

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA

Şebnem Bursalı geçtiğimiz aylarda Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Ahmet Aksoy programa bir not göndererek Anlı'nın yeni yayın dönemini kutlamıştı. Anlı daha sonra Aksoy için Şebnem Bursalı ile ortak arkadaşımız ifadesini kullanmıştı.Bursalı daha önce Aksoy'un merhum bir yakını için paylaşımda bulunmuştuBursalı aynı zamanda Aksoy'un Bodrum'daki Acustic isimli teknesini de birçok kez ziyaret etti. Bursalı ve Aksoy kutlamalarda arkadaş toplantılarında sık sık bir araya geliyorlar.

AK Partili Şebnem Bursalı'nın Yediği Istakozun Fiyatı Ortaya Çıktı!

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yat kulübünde yediği ve tüm Türkiye'nin gündemi haline gelen ıstakozun fiyatı ortaya çıktı. Gazeteci İsmail Saymaz'ın aktardığına göre ıstakozun 250 gramı 2100 lira. Efendim ülkece yine ilginç bir gündemle karşı karşıyayız. Türkiye olarak şu anlık ana gündemimiz AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması.

Söz konusu fotoğrafa muhalefet kadar AK Parti içinden de tepki var. Son olarak bugün AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'nın paylaşımına sert tepki göstererek "Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!" dedi.

Söz konusu fotoğrafa muhalefet kadar AK Parti içinden de tepki var. Son olarak bugün AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'nın paylaşımına sert tepki göstererek "Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı'nın paylaşımı ise bu konuda en öne çıkan yorumlardan biri olmuştu: 

'Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken, AKP Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü’ndeki ıstakoz ziyafeti sınıfsaldır, story atması görgüsüzlüktür, AKP kibrinin özetidir.'  Gel gelelim büyük tartışma yaratan ıstakozun fiyatı da ortaya çıktı. Gazeteci İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, AK Partili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği, ıstakozun menü fiyatı 250 gram olarak 60 euro.

Gel gelelim büyük tartışma yaratan ıstakozun fiyatı da ortaya çıktı. Gazeteci İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, AK Partili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği, ıstakozun menü fiyatı 250 gram olarak 60 euro.

Şef Renato Secchi ve ekibinin hazırladığı ıstakozun fiyatı güncel kurla hesaplandığında ise 2100 lira gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor.İsmail Saymaz paylaşımında ayrıca söz konusu fiyatın Bodrum ve Çeşme'deki bir balıkçıdan daha ucuz olduğuna vurgu yapıp, "Bu bile AK Parti’nin neden kaybettiğini gösteriyor" diye ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.