Neşe Ay vekil adayı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Neşe Ay, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini duyurdu!Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Neşe Ay, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Ay'ın açıklamaları özetle şöyle:

"31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler sonrası mazbatamı alarak göreve başladığım Yomra-Trabzon Büyükşehir Meclis üyeliğimden ayrılma kararı alıp, bugün itibarıyla (13 Mart 2023) istifamı vermiş bulunmaktayım.

Kurucu üye olarak başladığım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum İYİ partiden MV aday adayı olmak için bugün itibarıyla görevimi bırakıyorum.

Güzel ilçemiz Yomra’mıza ve kadim şehrimiz Trabzon’umuza, görev sürem içinde bir nebze olsun faydam olmuşsa ne mutlu bana.

Görev surem boyunca,
YOMRA Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bıyık’a;
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoglu’na;
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sayın Atilla Ataman’a;
İlçe Belediye Başkanlarımıza;
Trabzon Büyükşehir Belediyesine ve Yomra Meclis üyesi arkadaşlarıma;
Çok teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında, görevlerinde başarılar dilerim.

Sizlerle çalışmak çok güzel ve anlamlıydı. 

Hepinize saygılarımla,"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.