Trabzonsporlu oyuncu ameliyat oldu!

Trabzoznspor'un sakat oyuncularından biri olan Rayyan Baniya emaliyat oldu.Sakatlıklarla mücadele eden futbolcular arasında yer alan Rayyan Baniya için ameliyat kararı verilmişti.

Baniya, İstanbul'da bir özel hastanede gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla ameliyat oldu.

Sağlık Kurulu Başkan Doç. Dr. Ahmet Beşir, Rayyan Baniya’nın sağlık durumuyla ilgili 'Fulya Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Mustafa Şengün tarafından, sol kaval kemiği stres kırığı tanısıyla operasyon uygulanmıştır. Sağlık ekibimiz tarafından fizik tedavi ve rehabilitasyon sürecine başlanacak oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz' ifadelerini kullandı.

G7E S Vd2 Wo A A Lkip

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan Çağılcı 37 dakika önce

Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim