Salih Cora’dan Vali Ustaoğlu’na destek

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Vali Ustaoğlu’na destek verdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğrafını paylaşarak “Dün, bugün, yarın ve her daim...” yazmıştı. CHP kanadından tepki gelirken AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vali Ustaoğlu’na destek verdi.

Salih Cora, Vali Ustaoğlu ile bir fotoğrafını paylaşarak “Valimiz Sn. İsmail Ustaoğlu hem milletinin hem şehrinin hem devletinin yanındadır. Devlet ve Millet düşmanlarının saldırıları karşısında elbette devletin başı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaktır. Dürüst, çalışkan ve gayretlidir. Yalnız değildir.” ifadelerini kullandı.

 Salih Cora’dan Vali Ustaoğlu’na destek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.