Yomralı herkes kapımızı çalabilecek

İYİ PARTİ Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, gazetemiz günebakış’ı ziyaret etti. Bıyık, “Seçildiğim gün 40 bin Yomralının kapısını çalabileceği, makama girebileceği bir belediye başkanı olma düşüncesiyle yola çıktım.” dedi.

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, yoğun bir şekilde saha çalışmalarına devam ediyor. Bıyık, projelerinden bahsetti. Bıyık, “Her partinin seçmeni ile çok iyi ilişkiler içerisindeyiz. AK Parti’den,CHP’den, MHP’den, Saadet Partisinden, bütün seçmenlerin gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Seçildiğim gün 40 bin Yomralının kapısını çalabileceği, makama girebileceği bir belediye başkanı olma düşüncesiyle yola çıktım.” dedi.

HER PARTİNİN SEÇMENİ İLE İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDEYİZ

“Sokakta vatandaştan nasıl tepki alıyorsunuz?” sorusunu sorduğumuz Bıyık, “Sokakta, dışarıda vatandaşın ilgisinin çok yüksek olduğunu görüyoruz. Yomra’da bir değişime ihtiyaç duyduklarını görüyoruz. Yomra’da adaletli ve şeffaf bir yönetim beklentilerinin dile getirildiği görüşmeler yapıyoruz. Bir değişim olması düşüncesindeler. Sosyal Belediyecilik yönünden oluşacak olan, yapmış olduğumuz projeler çok olumlu karşılanıyor. İnsanların yaşamlarını kolaylaştıracak projeler ortaya koymamız insanları mutlu ediyor.” dedi. Uygulanamayacak ve aldatan hiçbir proje ve söz vermeyeceklerini kaydeden Bıyık, “Bu sürecin başından beri vatandaşın ihtiyacını karşılamayacak projeler yapmayı reddettik. Her zaman vatandaş için proje yapmak istediğimizi beyan ettik. Her partinin seçmeni ile çok iyi ilişkiler içerisindeyiz. AK Parti’den, CHP’den, MHP’den, Saadet Partisinden, bütün seçmenlerin gösterdiği ilgiden çok memnunuz, mutlu oluyoruz.” dedi.

YOMRA’DA OLUŞMUŞ KUTUPLAŞMAYI ORTADAN KALDIRACAĞIZ

“Yomra’da bir anlamda birlik ve beraberliğin adayı mısınız? Öyle bir oluşuma doğru mu gidiyor? Yalnız Yomra değil, Trabzon da pür dikkat sizi ve Yomra’yı izliyor. Bunun farkında mısınız?” sorularını yönelttiğimiz Bıyık, “Yomra’nın birliğinin adayı gibiyim. 40 bin Yomralının belediye başkanı olmak için aday oldum. Ayrımcılık, ötekileştirme yapmadan, kişi ayırmadan, seçildiğim gün 40 bin Yomralının kapımı çalabileceği, içeriği girebileceği bir belediye başkanı olma düşüncesiyle yola çıktık. Bunun karşılığını da şu anda sokakta görüyorum.  Vatandaşın ilgisi bunu gösteriyor. Yalnız Yomra’daki vatandaşların değil Trabzon’un her yerinden telefonlar alıyorum. Sanki Yomra’da oy kullanacaklarmış gibi ilgili ve meraklılar. Hepsi başarı diliyor.” ifadelerini kullandı.  

“İYİ Parti’den aday oluşunuz diğer partilerce nasıl karşılanıyor?” sorumuza ise Başkan Adayı Bıyık, şöyle cevap verdi: “İYİ Parti’nin belediye başkan adayıyım ancak bütün Yomralının belediye başkanı olma hayalim var. Projelerimi açıklarken en büyük projem bütün Yomra’ya, 40 bin kişiye adaletli bir biçimde belediye başkanlığı yapmamdır. 5 yıllık sürece yayacağım en büyük projem budur. Şu ana kadar Yomra’da oluşmuş olan kutuplaşmayı ortadan kaldırıp 1 Nisan sabahı Yomra’da çok olumlu herkesin mutlu, huzurlu olduğu bir siyasî ortamı sağlamak için mücadele ediyoruz.”

Filiz YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
TrabzonYomraMustafa Bıyık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.