147 milyonluk yatırımın temeli atıldı

TRABZON'da bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katılımıyla kentte 147 milyon liraya mal edilecek 25 tesisin temeli atıldı.

25 TESİSİN TEMELİ ATILDI

Bakanlığına ait 25 tesisin temel atma töreni için  Trabzon'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı  Veysel Eroğlu beraberindeki İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak ile  Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u ziyaret etti. Ziyaretin ardından Bakan Soylu ile Valilik binasında basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, kentte yaptıkları ve yapmayı planladıkları bazı proje ve yatırımları anlattı.

3 BAKAN TEMEL ATTI
Basın toplantısının ardından Bakanlar Eroğlu, Soylu ve Bak  Vakfıkebir ilçesine giderek burada yapılması planlanan 25 tesis için düzenlenen temel atma ve Orman Mahallerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım törenine katıldı. Törende ilk konuşmayı yapan Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak bölgede olduğu için mutluluk duyduğunu ifadede ederek "Trabzon, spor denilince özel bir yere sahip. Herkesin bir fikrinin olduğu, sporun her zaman sabahtan akşama kadar konuşulduğu özel bir şehir. Yatırımlar hayırlı olsun" dedi.

HER YER TRABZON
Orman ve Su İşleri Bakanı  Veysel Eroğlu da kente her gelişinde heybeleri dolu geldiklerini ifade ederek, "Benim de  Trabzon'a 5 tane bağım var. Her  Trabzon'a gelişimde heyecan duyuyorum. Zaten ne diyoruz, 'Bize Her yer  Trabzon'. Buraya gelişimizin sebebi, 25 tane tesisin temelini atıyoruz. 25 tesis 147 milyon lira.  Trabzon'umuza hayırlı olsun. Yatırımlarımız ve müjdelerimiz sürecek" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105