Eren Bülbül ile Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatları film oluyor

2017 yılında Trabzon'da PKK'lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Bülbül'ü korumak için üstüne kendini siper ederken şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatları, Mustafa Uslu ve TRT'nin ortak yapımcılığında beyaz perdeye yansıtılmaya hazırlanılıyor. İki şehidin de ailelerinden gerekli izinlerin alındığı kaydedildi.  Ünlü yapımcı Mustafa Uslu, yeni projesi için kolları sıvadı. Mustafa Uslu bu kez, Trabzon Maçka'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatlarını film yapmak için harekete geçti. Büyük gizlilik içerisinde yürüttüğü çalışmalarına TRT'den de destek bulduğunu söyleyen Uslu, TRT'nin filmin ortak yapımcısı olacağını ifade etti.  Mustafa Uslu filmin çekimlerinin Trabzon-Maçka, Gümüşhane, Ankara ve Hakkâri-Çukurca’da yapılacağını söyledi.  Mustafa Uslu, 2 şehidimizin de aileleriyle görüşerek gerekli izinlerin alındığını ifade etti.  Uslu, “Şehit kardeşimiz Eren Bülbül ve kahraman astsubayımız Ferhat Gedik’i bu filmle ölümsüzleştireceğiz. Onları ebediyete kadar hatırlatacak, onlara yakışan bir film olacak. Gençlerimiz onları hep hatırlayacak. İki kahraman el ele cennete yürüdüler. Onları unutmadık, unutturmayacağız” diye konuştu. Mustafa Uslu, Ayla Müslüm Çiçero ve Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu gibi gişede uzun süre yer edinen filmlerin yapımcılığını da üstlenmişti.

ŞEHİT FERHAT GEDİK EREN'E SİPER OLDU

2017 yılının 11 Ağustos günü Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü korumak için kendini ona siper eden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik de vücuduna isabet eden 41 kurşunla şehit olmuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
Eren BülbülPkkTRT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105