Fuhuş yapan 11 kadın yakalandı!

Trabzon'da fuhuş yapan 11 kadın yakalandı!

Trabzon'da fuhuşa yönelik operasyonlara ara verilmeden devam ediliyor.Trabzon Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Çömlekçi Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde yapılan denetim ve kontrollerde toplam 11 T.C vatandaşı kadın gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğüne getirilen kadınlara Kabahatler Kanunu kapsamında çevreye rahatsızlık vermekten gerekli idari işlem Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapıldığı kaydedildi. 

Emniyetten yapılan açıklamada, "Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonunca, Çömlekçi Mahallesi ve Taşbaşı Mevkiinde faaliyet gösteren Otel ve Restoranlarda yapılan denetim ve kontrollerde, Fuhuşa teşvik ve aracılık suçlarından işlem yapılan, (1) Otel, (1) Cafe ve (6) Restoranta, her birine doksanar gün olmak üzere kapatma cezası uygulandı.  Günübirlik kiraya verilen işletmelere yönelik, 32 ekip ve 73 personelin katılımıyla, İl merkezinde 176, ilçelerde ise 258 günübirlik konaklama adresinde gerçekleşen denetimler sonucu; (5) adreste, toplam (19) kayıtsız yabancı şahıs tespit edilmiş, (5) işletmeye,1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanununun Ek-1. maddesi gereği (veri göndermeme) ayrı ayrı 7.352 TL olmak üzere toplamda 36,760 TL idari işlem, (1) işletmeye ise ikinci kez aynı kanun maddesini ihlalden kapatma cezası uygulanmıştır" denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.