İran Konsolosluğu Süleymani yası tutuyor

İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in İranlı General Kasım Süleymani'nin ABD saldırısında öldürülmesine ilişkin, "Suçluları acı bir intikam bekliyor." ifadesinin ardından verilen 3 günlük yas Trabzon’da da karşılık buldu. İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu’ndaki bayrak yarıya indirildi.

TRABZON’DA YAS VAR

İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı Süleymani'nin Bağdat'ta ABD saldırısında öldürülmesine ilişkin İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in ülkede üç gün ulusal yas ilan ettiğini açıklaması Trabzon’da da karşılık buldu. Trabzon’un Ortahisar ilçesi Esentepe Mahallesi’nde bulunan İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu’ndaki bayrak da tüm dünyadaki İran temsiliyetlerinde olduğu gibi yarıya indirildi. 

 

Anahtar Kelimeler:
IranABDDevrimBağdat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.