Kaçağa operasyon

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılara yönelik operasyon başlattı. İlk günkü operasyonlarda 793 litre kaçak içki ele geçirildi. Kaçak içki satışı yapanlar hakkında hem adli hem de idari işlem başlatıldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğünün operasyonları bitmek bilmiyor. KOM ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin hem FETÖ hem de PKK terör örgütüne yönelik yaptığı operasyonlara Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri sokakları temizleyerek destek verdi. Sokaklarda kuş uçurtmayan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak içki tüketiminin arttığı yılbaşı öncesinde operasyonlara hız verdi.

KAÇAK ALKOLA GEÇİT YOK

Batum üzerinden Trabzon’a ulaşmayı hedefleyen kaçakçılara göz açtırmayan polis, ilk gün gerçekleştirdiği operasyonlarda 793 litre kaçak alkole el koydu. Tamamına yakını Batum üzerinden Trabzon’a getirildiği belirlenen kaçak alkolün tüketimi son anda önlendi. Polis, kaçak alkol satışının önüne geçmek için yılbaşına kadar operasyonlarına son hızla devam edecek. Polisin kaçakçılara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda ayrıca çok miktarda nargile ve puro tütünü ele geçirildi. Kaçak içki satışı yapanlar hakkında hem adli hem de idari işlem başlatıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.