Katlı otopark projesi yolda

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçede yapılması planlanan “Katlı Otopark Projesi” ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ekim, “2020 yılında Büyükşehrimiz ile beraber ilçemizde inşallah bir otopark projesi yapacağız. Projemiz hazır, sadece detay projeleri çıkartılıp ihale edilecek.” dedi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçede yapılması planlanan “Katlı Otopark Projesi” ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ekim, “2020 yılında Büyükşehrimiz ile beraber ilçemizde inşallah bir otopark projesi yapacağız. Projemiz hazır, sadece detay projeleri çıkartılacak. Ondan sonra da proje ihale edilecek. Pazar yerinin olduğu yerde eski kadınlar halinin olduğu yerde hem Pazar yerini yapacağız hem katlı otoparkı yapacağız.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR İLE ORTAK PROJE

Sahil Parkı’nın düzenlenmesini 2020 yılı içerisinde tamamlayacaklarını belirten Başkan Ekim, Akçaabat’a “Katlı Otopark Projesi”nin de 2020 yılında geleceğinin müjdesini verdi. Başkan Ekim, “2020 yılında Büyükşehrimiz ile beraber ilçemizde inşallah bir otopark projesi yapacağız. Projemiz hazır, sadece detay projeleri çıkartılacak. Ondan sonra da proje ihale edilecek. Pazar yerinin olduğu yerde eski kadınlar halinin olduğu yerde hem Pazar yerini yapacağız hem katlı otoparkı yapacağız.” açıklamalarında bulundu.

  SAHİL PARKI DÜZENLEMESİ BİTECEK

Seçim döneminde bahsettikleri tüm projeleri yakından takip ettiklerini yeni yılda da projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını belirten Başkan Ekim, “Projelerimiz devam ediyor. Bunların bir kısmının 2020 yılında tamamlanacağını ve ilerleyeceğini ümit ediyorum. Yine şehir için konuşursak doğal gazı takip ediyoruz, elektrik hatlarının yer altına alınmasını takip ediyoruz.  Özellikle sahil düzenlemesi ile ilgili yürütülen işlerimiz var, onlar da takip ediyoruz, bitiririz inşallah.” ifadelerine yer verdi. Başkan Ekim, tüm vatandaşların yeni yılını kutlarken herkese huzur dolu bir yıl diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.