Köklerini kazıyacağız

Cora, FETÖ eylemlerine ilişkin sonuçlanan “Çatı davası” ile ilgili konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, FETÖ eylemlerine ilişkin sonuçlanan “Çatı davası” ile ilgili konuştu. Milli iradeye kast eden hainlerin en ağır şekilde cezalandırıldığını kaydeden Milletvekili Cora, “Mücadelemiz vatan hainlerinin köklerini bu topraklardan kazıyana kadar aynı kararlılıkla devam edecek. FETÖ Terör örgütü elebaşı Türk yargısının önünde hesap verecek. Bekledikleri bahar gelmeyecek.” diye konuştu.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

224 sanıklı görülen FETÖ’ye ilişkin çatı davasının sonuçlandığını kaydeden Milletvekili Cora “Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerine ilişkin 224 sanıklı Genelkurmay ‘çatı’ davası sonuçlandı. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. 15 Temmuz’da milletimize, devletimize, demokrasimize ve milli iradeye kast eden hainler en ağır şekilde cezalandırıldı. 17 sanığa 141 kez ağırlaştırılmış müebbet, diğer sanıklara da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Ele başı da dahil 13 firari sanığın dosyası ise ayrıldı.” ifadelerine yer verdi.

FETÖ ELEBAŞI TÜRK YARGISINA HESAP VERECEK

15 Temmuz şahitlerine verilen sözü hatırlatan Milletvekili Cora “15 Temmuz’da tankların altına yatan, vatanı için o alçakların silahlarının karşısında göğsünü siper eden demokrasi şehitlerimize ve gazilerimize sözümüz ve borcumuz var. Mücadelemiz; vatan hainlerinin köklerini bu topraklardan kazıyana kadar aynı kararlılıkla devam edecek. FETÖ Terör örgütü elebaşı ve diğer kaçaklar da bağımsız Türk yargısının önünde hesap verecek ve hak ettikleri cezayı bulacak. Bekledikleri bahar gelmeyecek. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah onlardan razı olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.