Onur Air Yeniden

Türkiye’de faaliyet yürüten Onur Air’in 2018 yılında Trabzon’a olan uçuşlarını ekonomik gerekçelerle kaldırmasının ardından, firmanın uçuşlarına bu yıl yeniden başlayacağı öğrenildi. Karlı olmadığı gerekçesiyle Trabzon uçuşunu sonlandıran firma 19 Haziran’dan itibaren Trabzon’a uçmaya başlayacak.

TRABZON’A UÇUŞU DURDURMUŞTU

2018 yılında Trabzon’a olan uçuşlarını ekonomik gerekçelerle kaldıran Onur Air’in uçuşlarına yeniden başlayacağı öğrenildi. Kar edemediği gerekçesiyle iç hatta Trabzon dahil birçok uçuşunu 2018 yılında kaldıran firmanın 19 Haziran’da Trabzon’la birlikte Antalya, İzmir, Bodrum, Dalaman ve Kıbrıs’a yeniden uçmaya başlayacağı öğrenildi. Firmanın iç hatta uçtuğu şehir sayısını ilerleyen dönemde artıracakları ifade edildi.

 

Anahtar Kelimeler:
HaziranOnur AirHat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.