Sevindiren Uygulama

Kanuni’den yeni uygulama

Trabzonlu vatandaşlara haftada 2 gün hizmet veren Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Sağlık Kurulu” yoğun talepleri karşılayabilmek için artık hafta içi her gün hizmet verecek. Trabzonlu vatandaşlara haftada 2 gün hizmet veren Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Sağlık Kurulu” yoğun talepleri karşılayabilmek için artık hafta içi her gün hizmet verecek.

İKİ GÜN DEĞİL 5 GÜN HİZMET

Trabzon’un ve bölgenin önemli hastanelerinden olan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yoğun talepleri karşılayabilmek için bir yeni karar aldı. Kanuni’nin aldığı karar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampusünde hafta içi Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftada 2 gün hizmet veren Sağlık Kurulu, yoğun talebi karşılayabilmek için gün sayısını arttırma kararı aldı.

8 DOKTOR HASTALARI BEKLİYOR

Hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamada yoğun talebi karşılama noktasında güçlük yaşandığı belirtilerek “Sağlık Kurulu” tarafından hafta için iki gün verilen hizmetin haftanın tüm günlerine yayılarak hafta içi her gün hizmet verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsünde “Sağlık Kurulu”nda görevli olan 8 doktor hafta içi her gün Trabzonlulara hizmet verecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.