TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sağlık durumu ne? Açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu, Başkan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve evinde istirahat ettiğini duyurdu.

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu geçirdiği rahatsızlık nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı.

Yaşadığı rahatsızlık sonrası arkadaşlarının ısrarı üzerine kontrol amaçlı hastaneye giden Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun çekilen tomografisi sonrası aort damarında sorun tespit edildi.

Hacıosmanoğlu’nun kontrol amaçlı müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Bordo mavili kulübün 15´inci başkanı olan Hacıosmanoğlu, 2013-15 yıllarında başkanlık görevini üstlenmiş ve daha sonra mevcut başkan Muharrem Usta görevi devralmıştı.

TRABZONSPOR'DAN HACIOSMANOĞLU'NA "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI

Trabzonspor Kulübü, rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da tedavi altına alınan eski başkanlardan İbrahim Hacıosmanoğlu için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Aort damarında yaşadığı sorun nedeniyle hastaneye kaldırılan ve stent takılan kulübümüzün eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.