Tonya'da korkunç yangın, anne öldü, çocuklar yaralı

Yangında, evde bulunan 24 yaşındaki Canan Kurt yaşamını yitirdi, kızı 4 yaşındaki Hazal Su ile 2 yaşındaki Ecrin Ada yaralandı.
Olay, saat 01.00 sıralarında Tonya'ya bağlı Yenimahalle Velialtı Sokağı'nda meydana geldi. Uğur Kurt'un tek katlı evinde henüz belirlenemeyen nedenden yangın çıktı. Evde yükselen alevleri fark eden Uğur Kurt, çocuklarını pencereden çıkararak kurtardı. Eşini kurtarmak için yeniden eve girmek isteyen Uğur Kurt alevler her tarafı sarınca başarılı olamadı. Kısa sürede büyüyen yangında ev küle dönerken, Canan Kurt yaşamını yitirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, vücudunda yanıklar oluşan ve dumandan etkilenen 2 çocuğu ilk müdahale ardından ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne götürdü. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangında ölen Canan Kurt'un cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105