TULAŞ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’daki programı öncesinde belediye otobüslerine asılan bayraklarla ilgili kamuoyunda oluşan iddialara dair açıklama yaptı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. (TULAŞ), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentte katıldığı açılış programı öncesinde belediye otobüslerine asılan bayraklarla ilgili kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine yazılı bir açıklama yaptı.
Açıklamada, söz konusu süreçte toplu ulaşım hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmadığı vurgulandı. Pazar günü planlı şekilde yürütülen tüm seferlerin eksiksiz olarak gerçekleştirildiği belirtilirken, mevcut ulaşım düzeninde herhangi bir değişiklik ya da aksaklığın meydana gelmediği ifade edildi.
Bilim Festivali’ne ek sefer
Aynı gün kentte düzenlenen Bilim Festivali için vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ek seferler düzenlendiğine dikkat çekilen açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı açılış programına yönelik olarak ise normalde pazar günleri hizmette olmayan, yatışta bulunan araçlardan uygun olanların görevlendirildiği bilgisi paylaşıldı.
Soruşturma başlatıldı
Sosyal medyada ve bazı haber mecralarında gündeme gelen, belediye otobüslerine asılan pankartlarla ilgili iddiaların ardından gerekli inceleme ve idari soruşturmanın başlatıldığı da açıklamada yer aldı.