Trabzon'da o yumruğu atan tutuklandı!

Trabzon’da turistin hastaneye kaldırıldığı olay sonrası bir kişi tutuklama!

Trabzon’da iki turist arasındaki tartışmayı yatıştırmaya çalışan polislerin müdahalesini, polise mukavemet olarak algılayan bir kişi olaya Kuveyt vatandaşı olan turiste yumrukla attı. Yere düşen Kuveytli hastaneye kaldırıldı.Ardından valilik bir açıklama yaparak kamuoyu bilgilendirdildi. Yaşanan olayın ardından Trabzon Valiliği ikinci bir açıklama yaparak bir kişinin tutuklandığını duyurdu. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İlimiz Trabzon Kent Meydanında 16.09.2023 günü saat 22:20 sıralarında iki turist arasındaki sözlü tartışmayı yatıştırmaya çalışan Polislerin müdahalesini, "turistlerin Polise mukavemet ettiği" şeklinde yorumlayan ve olaya karışıp Kuveyt Vatandaşı bir turiste yumruk atarak yaralanmasına neden olan Türk Vatandaşı Polis tarafından anında yakalanarak gözaltına alınmış, Savcı talimatıyla hakkında başlatılan Adli Sorusturma neticesinde bugün itibarıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Olaydan etkilenen Kuveyt vatandaşı misafirimiz hastanedeki kısa süreli tedavisinin ardından sabah 03.00 sıralarında taburcu edilmiştir. Trabzonlu hemşehrilerimizin hiç bir biçimde tasvip etmediği Türk ve Trabzon misafirperverliğine yakışmayan bu üzücü münferit olay nedeniyle Misafirimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."Unknown-57

foto:61saat

Anahtar Kelimeler:
TrabzonKuveyt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.