Trabzon’da polis göz açtırmadı, vatandaş isyan etti

Yaz ayının gelmesiyle birlikte izin için memleketleri Trabzon’a gelen gurbetçilerin ve turistlerin araçları ile mevcut şehirde bulunan araçların sayısı yoğun trafiğe neden olurken park yasağı bulunan yerlere araçlarını park eden sürücüler bıraktıkları yerde arabalarını bulamayınca şok geçirdi.

Hiçbir uyarı yapmadan araçları park yasağı olan yerlerden çekici ile aldıran trafik polislerine tepki gösteren vatandaşlar otopark sıkıntısına da değindi. 

Trabzon meydan alanında Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan TRAPARK’ların yetersiz olduğunu, kapasitesinin az olduğunu belirten sürücüler park yasağı olan yerlere zorunlu park etmek zorunda olduklarını belirterek “sistem bizi bu davranışa sürüklüyor” diye isyan etti

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.