Trabzon’daki cinayetin katili nerede yakalandı?

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Akpınar Mahallesi’nde geçen hafta çıkan kavga cinayetle sonuçlanmıştı. 28 yaşındaki Özgür Bıyıklı, akrabası olan E.B.’nin tüfekle ateş açması sonucu hayatını kaybetmiş. Cinayetin ardından kayıplara karışan ve jandarmanın her yerde aradığı E.B. yakalandı.

EDİRNE'DE YAKALANDI

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama: "Akçaabat ilçesi Akpınar Mahallesinde 12 Mayıs günü saat 19.15'de Ö.B. adlı bir vatandaşın şüpheli E.B. tarafından av tüfeği ile kasten öldürülmesi olayıyla ilgili olarak; hakkında Akçaabat Sulh Ceza Hakimliğince "Kasten Öldürme" suçundan yakalama kararı bulunan şüpheli E.B.'nin bugün Edirne il merkezinde bulunan bir pansiyonda Kimlik Bildirim Sistemine girişi yapılmadan kaldığının Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tespiti üzerine E.B. Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda yakalanarak gözaltına alındı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.