Dursun Ali Arslantürk vefat etti

Arslantürk Gıda’nın kurucularından hayırsever iş insanı, Dursun Ali Arslantürk, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etti.
 
Ulusal Fındık Konseyi (UFK) ve Trabzon Ticaret Borsası (TTB) eski başkanlarından Sebahattin Arslantürk ile iş insanları İsmail, Selahattin, Sait ve Mustafa Arslantürk’ün babaları olan Dursun Ali Arslantürk, bu sabaha karşı evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu ebediyete intikal etti.
 
Araklı’da kurulu bulunan fabrika ile fındık sektöründe faaliyet gösteren, ihracatçı firma Arslantürk Gıda’nın kurucuları arasında çocukları ile birlikte de yer alan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) meclis üyeliğinin yanı sıra, birçok hayır örgütünde de görev yapan Dursun Ali Arslantürk 85 yaşında idi.
 
Arslantürk’ün cenazesi, 26 Ocak Cuma günü Araklı Fatih Camii’nde Cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Ayvadere Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.