Havada zafer kokusu var!

Trabzon’da Çalımbay ve öğrencileri Beşiktaş maçı için kenetlendi

Alanya galibiyeti ile moral bulan bordo-mavililerde  tek hedef Beşiktaş’ı devirmek. Yönetim tam kadro Trabzon’a kamp kurdu, Çalımbay ise öğrencilerini zafer için motive ediyor

“Zirveye yeniden tutunmak için Beşiktaş’ı da yıkmalıyız” diyen Çalımbay, rakiplerinin gücünü bildiklerini ancak kendilerinin galibiyetten başka bir şey düşünmediğini belirtti

KENETLENDİLER

Trabzon zafer için kenetlendi. Alanyaspor galibiyetiyle ‘kötü döneme’ noktayı koyan bordo-mavililerde, yarın akşam evinde karşılaşacağı Beşiktaş maçı için olağenüstü hal ilan edildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, öğrencilerini derbiden zaferle çıkmak için motive ederken, Başka Muharrem Usta ve ekibi tam kadro Trabzon’a kamp kurup, takıma moral yüklemesi yapıyor. Çalımbay, Beşiktaş karşısında kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını ifade ederek, “Başka çaremiz yok” dedi.

KRİTİK VİRAJ

“Beşiktaş son iki yılın şampiyonu. Çok kaliteli bir kadrosu var. Ancak biz de zirve yarışında yeniden bir yol bulmak istiyoruz. Bunun için kazanmak arzusundayız” diyen Çalımbay, taraftarların desteğini arkalarına alarak sadece akıllarında galibiyet olarak sahaya çıkacaklarını ifade ederek, “Eksiklerimiz var ama kimin oynadığı önemli değil. Sonuçta sahaya kazanmaya aç bir 11 çıkacak. Bu maçı kazanırsak yeniden üsteki takımlara yaklaşabiliriz. Bunun için bu kritik virajı üç puanla aşma arzusundayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Havada Zafer Kokusu Var!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.