İşte Trabzonspor'un hedefindeki yeni stoper ERMİN BİCAKCİC!

Bordo-mavililer, Hoffenheim'in Boşnak savunmacısı Ermin Bicakcic'in işini bitirmek için harekete geçti. Trabzon'un satış opsiyonlu kiralamak istediği Bicakcic ile ilk temaslar olumlu geçti

ROTA ALMANYA

Trabzon'da yeni hedef Ermin Bicakcic oldu. Bordo-mavililer, Almanya'nın Hoffenheim takımının Boşnak asıllı Alman stoperi Bicakcic için temasa geçtiği ve ilk görüşmenin olumlu olduğu öğrenildi. Da Silva ile anlaşamayan, yurt içinden Kana Biyik ve Sadık temasları olumsuz sonuçlanan bordo-mavililer transferde öncelik verdiği stoper için rotasını yurt dışına çevirip Hoffenheim'in 28 yaşındaki ismi Ermin Bicakcic'i gündemine aldı.

TEMASLAR OLUMLU

Bordo-Mavililer, geçen sezon Alman ekibinde toplam 13 maça çıkan Bicakcic'i satış opsiyonlu kiralamak amacıyla görüşmelere hız verdi. Hoffenheim'in de Bicakcic'in kiralanması yönünde Trabzon'un teklifine olumlu baktığı ifade edildi. Bordo-mavililerde Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun yurt dışı kampında Almanya'ya geçerek bu transferi bitirmeyi amaçladığı ifade edildi. Trabzonspor'un stoper için Malaga'dan BakaryKone ile de temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105