KONE MUTLU SONA YAKIN

Stoper bölgesi için düşünülen isimlerden biri olan ve Reyes transferinin zora girmesinden sonra bordo-mavililere transferi daha da güçlenen Bakary Kone çok yakın zamanda Türkiye’ye geleceğini ifade etti. Bordo-mavili taraftarların daha önce sosyal medyadan Come to Trabzonspor (Trabzonspor’a gel) çağrısına “tamam” diyerek yanıt veren Kone, gazetecilerin “Türkiye’ye zaman geliyorsun, seni bekliyoruz” şeklindeki sorusuna ise “çok yakında” cevabını verdi.
GÖRÜŞMELERİ DOĞRULADI
Bu transferle ilgil önümüzdeki günlerde somut adımların atılması beklenirken, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu oyuncunun gündemde olan isimlerden biri olduğunu, ancak henüz bitmiş bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Hacısalihoğlu, “Kone de listemizden olan isimlerden birisi. Ama ne olmuşluğu ne de kesinleşmiş bir durumu var” diyerek oyuncuyla görüşme halinde olduklarını doğruladı. 30 yaşındaki oyuncunun İspanyol ekibi Malaga ile 1 yıl daha sözleşmesi var.
BİCAKCİC BEKLENİYOR
Bordo-mavililer, listesinde yer alan Boşnak stoper Ermin Bicakcic için de oyuncudan ve kulübünden Haber bekliyor. Hoffenheim’da forma giyen tecrübeli oyuncunun kendisine birçok teklifin geldiğini ve bunları değerlendirmek için zaman istediği öğrenildi. Ünal Karaman’ın oyun yapısına uygun olan bu oyuncu için beklemede olan Trabzonspor’un yerli oyuncu listesinde Sadık Çiftpınar da var.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.