Kral Dönüyor

Rodallega'nın da cezası nedeniyle teknik direktör Rıza Çalımbay, son iki maçta N'Doye'ye görev verirken, Burak Yılmaz'ın hücum hattına büyük güç katması bekleniyor. 32 yaşındaki forvet, ligde çıktığı 8 maçta 7 gol atarken, Osmanlıspor maçında gollerine kaldığı yerden devam edip, gol krallığı yarışında yeniden iddialı konuma gelmeyi amaçlıyor. Burak ile birlikte cezası biten Rodallega'nın da takıma dönecek olması Çalımbay'ın hücum hattındaki alternatiflerinin artmasını sağlayacak. Çalımbay, Osmanlıspor karşılaşmasında Burak-Rodallega ikilisini birlikte de kullanabilir.

BiZ DÜZELTECEĞiZ

Sakatlığı nedeniyle son iki maçta görev alamayan Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz, milli arada yüzde yüz hazır hale gelmek için çabalıyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın iyileşmeden oynatmayacağını söylediği 32 yaşındaki forvet, "Tedavim çok iyi geçiyor. Osmanlıspor karşılaşmasında sahada olmak istiyorum. İlk yarıda kalan 6 maç bizim için çok önemli. Şu an kimsenin istemediği bir konumdayız. Bu tabloyu biz oluşturduk ve tabii ki biz düzelteceğiz. Camiamız bize inansın ve destek versin" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105