PFDK'dan Trabzonspor'a para ve tribün cezası!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig'in 36. haftasında Giresunspor ile deplasmanda oynanan mücadeledeki olayları gerekçe göstererek para ve tribün cezası verdi.Bordo mavili kulüp 250 bin TL para cezası alırken, Giresunspor maçını misafir tribün A, B ve C numaralı bloklarda takip eden taraftarların kartları bir sonraki deplasman maçı için bloke edildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada:

TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 30.05.2023 tarihinde oynanan BİTEXEN GİRESUNSPOR-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 9. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 250.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN A, B ve C numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.