Trabzonspor Avrupa Ligi H puan durumu ve fikstürü

Trabzonspor kaçıncı sırada? 

UEFA Avrupa Ligi'ne Ferencvaros mağlubiyetiyle başlayan Trabzonspor, Kızılyıldız galibiyeti sonrası en ciddi rakibi Monaco'ya konuk oldu. Temsilcimiz, sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılırken gruptaki diğer maçtan sürpriz bir sonuç çıktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Kopenhag'a elenmesinin ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Trabzonspor , 3. maçında Monaco deplasmanına çıktı. Ferencvaros'a 3-2 kaybetmesinin ardından Kızılyıldız'ı 2-1'le geçerek moral depolayan Fırtına, en ciddi rakibine 3-1 yenildi ve 2. mağlubiyetini aldı. H Grubu'ndaki diğer maçta Kızılyıldız, Ferencvaros'u ağırladı ve sürpriz bir sonuç çıktı. Haftaya puansız giren Sırp ekibi, Macaristan temsilcisini 4-1'le geçerek rakibine ilk mağlubiyetini tattırdı.

Trabzonspor kaçıncı sırada? Avrupa Ligi H puan durumu

Bu sonuçların ardından Ferencvaros, 6 puan ve averajla haftayı lider kapattı. Aynı puanlı 2. sırada yer alan Monaco'yu 3 puanla temsilcimiz takip etti. İlk galibiyetini alan Kızılyıldız ise 3 puanla son sırada yer aldı.

1- Ferencvaros / 6 puan

2- Monaco / 6 puan

3- Trabzonspor / 3 puan

4- Kızılyıldız / 3 puan

Trabzonspor'un Avrupa Ligi H Grubu fikstürü

13 Ekim: Trabzonspor-Monaco 

27 Ekim: Kızılyıldız-Trabzonspor

3 Kasım: Trabzonspor-Ferencvaros

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.