Trabzonspor'da hedef zirve!

Süper Lig'in 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak olan Trabzonspor'da hedef 3 puan. Maç fazlasıyla liderliğe yükselen Başakşehir'den zirveyi geri almak isteyen bordo-mavili ekipte, genç teknik adam Hüseyin Çimşir'in kafasındaki ilk 11 netleşti. İşte detaylar...

Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasında yarın (22 Haziran) Aytemiz Alanyaspor''a konuk olacak.Bahçeşehir Okulları Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.Corona virüsü tedbirleri nedeniyle lige verilen aranın ardından Göztepeyi deplasmanda 3-1 yenen, Ziraat Türkiye Kupası'nda da İstanbul'da Fenerbahçe karşısında aynı skorla turu geçerek finale yükselen bordo-mavililer, Aytemiz Alanyaspor karşısında da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.Karadeniz ekibi, yarın galip gelerek maç fazlasıyla liderliğe yükselen Medipol Başakşehir'den tekrar zirveyi devralmanın mücadelesini verecek.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Nwakaeme ve Sosa, karşılaşmada görev alamayacak. Cezası sona eren Guilherme ise takımdaki yerini alabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.