Trabzonspor - Samsunspor maçının VAR hakemi belli oldu

Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Samsunspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 18 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyet sonucunda 58 puanla üçüncü sırada yer alan bordo-mavililer, rakibini yenerek 61 puana ulaşmak istiyor.

En yakın rakibi Beşiktaş'ın 4 puan önünde yer alan Karadeniz ekibi, haftayı kayıpsız geçerek üçüncülük şansını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip ise Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor.

VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Trabzonspor’un Samsunspor’a konuk olacağı karşılaşmanın VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu oldu. Karşılaşmanın orta hakemliğini ise Abdülkadir Bitigen yapacak. 

Muhtemel 11'ler

Samsunspor: Okan, Alim, Drongelen, Zeki, Bola, Benasser, Taylan, Ntcham, Emre, Carlo Holse, Marius

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Pepe, Trezeguet, Onuachu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.