Trabzonspor'un Denizlispor maçı 11'i belli oldu!

Süper Lig’de son altı maçını kaybetmeyen ve Beşiktaş zaferiyle bu sezon ilk kez üç haftalık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor, 23. hafta maçında Denizlispor'u ağırlıyor. Zorlu maç öncesi bordo-mavili takımın ilk 11'i belli oldu. 

Ligde İttifak Holding Konyaspor ile G.Birliği'nin ardından Beşiktaş'ı da mağlup ederek sezonun en uzun galibiyet serisine imza atan Trabzonspor, 23'üncü hafta mücadelesinde Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Bordo-mavililer, bu maçı da kazanarak hem galibiyet serisini hem de yükselişini sürdürmeyi hedefliyor.

DENİZLİSPOR SON ZAMANLARDA TERS GELİYOR

Fırtına ile Denizlispor, Süper Lig tarihinde 42. kez karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer 41 maçta 25, Ege ekibi 8 kez kazandı. 8 karşılaşma berabere kaldı. Trabzonspor, bu maçlarda 59 gol atarken kalesinde 31 gol gördü. Karadeniz devi geçtiğimiz sezon lig maçlarında rakibine 2-1 mağlup oldu.

TRABZONSPOR-DENİZLİSPOR MAÇI 11'LERİ

TRABZONSPOR: Uğurcan, Kamil, Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Baker, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny

Denizlispor: Cenk, Tiago Lopes, Kubilay Aktaş, Mustafa Yumlu, Sakıb Aytaç, Murawski, Bakalorz, Recep Niyaz, Sagal, Mesanovic, Rodallega.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.