Trabzonspor yaz kampı başladı! 700 minik yetenek sahada

 Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’nın, bordo-mavililerin eski futbolcusu Bülent Şahinkaya anısına gerçekleştirilen ilk etabı, bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sahası’nda düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Yaz kampı; Türkiye genelindeki Trabzonspor Futbol Okulları’ndan gelen 39 takım ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Federasyon Karması’ndan 1 takımın katılımıyla düzenleniyor.

Toplamda 700 sporcunun yer alacağı organizasyon, 2013–2014 doğumlu oyuncuların katılımıyla iki etap halinde gerçekleştirilecek.

Eski futbolcu Mustafa Gedik anısına düzenlenecek ikinci etap ise 14–18 Temmuz tarihleri arasında yine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sahası’nda yapılacak.

Etkinliğin açılış töreninde konuşan Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan şunları söyledi: 

“Trabzonsporumuzun ve şehrimizin köklü değerlerini gençlerimize aktarmayı amaçladığımız geleneksel yaz kampımız, bir kez daha başladı.

Bu anlamlı buluşmada çocuklarımız yalnızca futbol oynamıyor; aidiyet duygusunu, paylaşmayı ve birlikte başarma kültürünü de öğreniyor.

Onların gözlerindeki heyecan, yarınlara dair umutlarımızı tazeliyor.İnanıyoruz ki bu süreç, hem kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak hem de içlerinden bazıları ileride Trabzonspor formasıyla sahaya çıkacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.