Usta 2 müjde verdi: Burak ve Serdar geliyor

Burada taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yapan Usta,  Burak Yılmaz ve Serdar Taşçı'nın 2 Ağustos'ta Akyazı Stadı'ndaki 50. yıl kutlamasına yetişeceklerini ifade etti. Taraftarların "Burak Yılmaz" tezahüratları arasında konuşan Usta "Bu işin sonlanması büyük ihtimalle Trabzon'daki 2 Ağustos şenliğine yetişecek. İnşallah Trabzon'daki 50. yıl kutlamalarımıza sizin de merak ettiğiniz çok istediğiniz bizim de istediğimiz oyuncuları gerçekten yetiştirmek için büyük gayret içerisindeyiz." diye konuştu.

TRABZONSPOR BÜYÜK BİR MARKA
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta daha sonra şunları söyledi:

“Kolay değil 50 yıldan bahsediyoruz. Dile kolay 50 yıl. Arkadaşlar bu güzel tarihi yazanlara hep beraber buradan büyük bir alkış gönderelim ve muhteşem tarihimize yaraşır ve yakışır şekilde. Bundan sonra da nice büyük tarihler yazmak üzere el ele vererek o büyük Trabzonspor'un arkasında 50. yılımıza koşmak üzere hep beraber yolculuğumuza devam edeceğiz. Trabzonspor gerçekten büyük bir marka. Dünyanın neresine gidersek gidelim işte bu heyecanı her yerde görüyoruz. Ve sizlerin, hepimizin yeni başarılara ihtiyacı var. Hep birlikte büyük bir başarıya imza atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İz bırakanlar unutulmuyor. Ne mutlu ki, milyonlarca Trabzonsporlu sizler Trabzonspor için iz bırakanları, büyük iş yapanları bugün unutmadığınız gibi unutmayacaksınız ve unutmayacağız. Biliyorum sabırsızsınız, geç oldu, geciktik diyorsunuz. Biraz önce kampta arkadaşlarla konuştum ve transferleri yeniden konuştuk.

"TRABZON'DAKİ ŞENLİKLERE YETİŞECEK"
 Herkes merak ediyor hangi aşamadayız diye. Gerçekten kolay olmuyor ama şunu biliyoruz biz sizlerle beraber şu anda Trabzonspor'da benim de çok görmek istediğim oyuncularımız var. Belki biraz gecikti ama biliyorsunuz 2 Ağustos'a daha 3 günümüz var. Size şunu buradan ifade etmek istiyorum ki, heyecanınızı görüyorum, ne istediğinizin farkındayız ihtiyacımızın ne olduğunu da biliyoruz ama bu işin sonlanması büyük ihtimalle Trabzon'daki 2 Ağustos şenliğine yetişecek. İnşallah Trabzon'daki 50. yıl kutlamalarımıza sizin de merak ettiğiniz çok istediğiniz bizim de istediğimiz oyuncuları gerçekten yetiştirmek için büyük gayret içerisindeyiz. Salı-Çarşamba günü içinde hep beraber mutlu olacağız. Bu sene emin olun güzel bir Trabzonspor izleyeceğiz. Hepimizin mutlu olacağı o güzel Trabzonspor'u hepimizi heyecanlandıran harika bir takımı güzel bir takımı hepimizin özlediği Trabzonspor'u sizlere izlettirmenin çabası içerisindeyiz."

2010-2011 EN ANLAMLI ŞAMPİYONLUK
 Trabzonspor çok ama çok değerli şampiyonluklar aldı. Tabi bundan sonra da nice şampiyonluklar alacağız ama burada şu heyecanı gördüğümde şunu da söylemeden bitirmek istemem, biz aslında şampiyonluğu çok yakın bir zamanda yaşadık. Yeniden şampiyonluklara ihtiyacımız var ama herhalde Trabzonspor tarihinin büyük en anlamlı şampiyonluğu 2010-2011 şampiyonluğu olacaktır. Ama biz 7. şampiyonluğumuz olan 2010-2011 şampiyonluğa da saplanıp kalmayacağız. Daha büyük şampiyonluklar için yola devam ediyoruz. Trabzon'daki şenliklere de hepinizin beklentilerini karşılamak ümidi diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105