Yönetici parası ile kulüp yönetilmez!

Kulübün ileriye dönük ekonomik yapısının ortada olduğunu söyleyen Ağaoğlu, “Yıllık gelir ve gider dengesi sağlanıp uzun vadeli borç ödeme planı oluşturulması gerekiyor. Yoksa yönetici parası ile kulüp yönetilmez” dedi

Trabzonspor’da 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü kongre öncesinde başkan adaylığını açıklayan ve liste çalışmalarını sürdüren Ahmet Ağaoğlu’nun önceliği ekonomi… haber61’e konuşan Ağaoğlu, yönetici parası ile kulüp yönetilmeyeceğini belirtirken, “Temlikler ve diğer sıkıntılar olmasa kulübün kaynakları kendisini yönetmeye bin defa yeter. Yöneticinin parasıyla kulüp yönetilmez. Buna zaten UEFA’da izin vermiyor. UEFA ve TFF’nin kanunları ne ise o şekilde yapacağız” dedi. 

Kulübün gelirleri ve ileriye dönük borçların ortada olduğunu da söyleyen Ağaoğlu, “Buna göre bir plan program yapılıp bu çerçevede yıllık gelir ve gider dengesi sağlanıp uzun vadeli borç ödeme planı oluşturulması gerekiyor. Tabi öncelikli borçlar var, kısa vadeli uzun vadeli borçlar var. Buna göre plan yapılıp uygulamaya koyulması gerekiyor” dedi. Ağaoğlu, insanların yönetici olacak isimlere takılmaması gerektiğini de belirtirken, “İnsanlardan böyle ortamlarda böyle fedakarlıklar istemekte kolay değil. O nedenle bu konuda herkesin biraz hassas olması lazım” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.