Aziz yıldırım rizede konustu: burada hep kendimizi evimizde hissettik

Fenerbahçe kafilesi Trabzon’a geldi. Özel uçakla Trabzon Havalimanı'na gelen sarı-lacivertli kafile, dış hatlar terminalinden çıkış yaptı. Fenerbahçe'nin gelişinde terminalde polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevik kuvvet ekipleri eşliğinde havalimanından ayrılan sarı-lacivertliler, daha sonra konaklayacağı otele geçti.

YILDIRIM RİZE’YE GEÇTİ

Kafilede yer alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım beraberindeki kulüp yöneticisi ile birlikte Rize’de Fenerbahçe Kulübü Kongre üyeleri ile buluştu. Burada kendisini sadece başkanı olduğu kulübün üyeleri değil ayrıca Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı karşıladı. Fenerbahçe Kulübünün kongre üyelerinden Asım Çillioğlu, Aziz Yıldırım’a gemi maketi hediye etti. Aziz Yıldırım ise Çillioğlu’na Fenerbahçeli futbolcuların imzasının yer aldığı 53 numaralı forma verdi. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Rizelilerin çoğunun Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını belirterek, “Rize bizim için ayrıca özellikli bir şehir. Burada kendimizi her zaman evimizde hissettik. Rizelinin çoğu Fenerbahçelidir, bundan dolayı da her zaman gurur duyduk” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.