İŞTE 11'LER

Trabzon’da hayat duracak....‘Fırtına’ kopacak! Zirveye doğru yürüyen Trabzon, evinde Erzurum ile kapışıyor. Son iki maçını kazanarak zirveye dümen kıran bordo-mavililer, Akyazı’da Erzurum’u engelini de aşarak süper havasını korumak istiyor

ÇIKIŞ SÜRECEK

Haydi Trabzon bir daha…Son iki maçında Kasımpaşa ve Akhisar’ı devirerek havaya giren bordo-mavililer, bu akşam evinde ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Erzurum B.B. ile karşılaşıyor. Art arda aldığı galibiyetler ile yeniden zirveye doğru tırmanan Trabzonspor, Erzurum engelini de geçerek yoluna emin adımlar ile devam etmek amacında. Trabzon’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

PEREİRA’NIN MESAJI

Trabzonspor, ligde ilk kez üst üste üç galibiyet alarak zirveye iyice yaklaşmak isterken, Milli ara sonrası kötü dönüşün tekrarlanmaması özellikle Teknik Direktör Ünal Karaman, işi sıkı tutuyor. Ancak havasını bulan Trabzon’un Erzurum engelini de geçeceğine herkesin inancı tam. Pereira’nın hafta içi taraftarlar için paylaştığı video mesaj gibi “Trabzon’da bu akşam hayat duracak”. Çünkü Akyazı’dan fırtına kopacak.

SAAT: 20.00

YAYIN: beINSPORTS

STAD: Medical Park

HAKEM: Bülent Yıldırım

TRABZONSPOR

Onur Kıvrak   

Hosseini   

Toure   

Pereira   

Novak  

Sosa  

Amiri

Onazi   

Abdülkadir

Rodallega

Burak Yılmaz  

ERZURUM BB.

Sehic   

Acka   

Schwechlen   

Auremir   

Lokman

Sunu   

Taylan

Özer

Emrah

Jasmin Scuk   

Kone

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.