KAŞIKÇI'NIN AKLI...

 suikastı son derece profesyonel bir plandı! Ama hesaba katmadıkları şey… konsolosluğunda ortadan kaybolan ve kendisinden halen haber alınamayan  olayı ile ilgili aramalar tamamlandı. Henüz bir açıklama yapılmazken Kaşıkçı'yı ortadan kaldıran planın dünden bugüne seyrine ve ortaya çıkarılan bilgilere bakıldığında profesyonel suikast timinin çuvalladığı nokta ortaya çıktı.Aslında çok profesyonel bir plan yapmışlardı iki jet ayarlayıp içine istihbaratçıları askerleri adli tipçıları doldurup Türkiye'ye göndermişlerdi fakat hesaba katmadıkları o ayrıntı dünyanın gözü önünde çuvallamalarına neden oldu. İşte ayrıntılar;

Washington Post yazarı Suudi gazeteci 'nın, 'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolmasıyla ilgili oluşturulan araştırma ekibi, 13 gün sonra binaya girdi ve 9 saatlik çalışmalarını sabaha karşı sonlandırdı. Tüm dünyanın gözü ise arama sonuçlarından gelecek haberlere döndü.Levent'teki başkonsolosluk önüne dün erken saatlerde gelen polis ekipleri, Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili oluşturulan ortak çalışma grubunda yer alan Türk yetkililerin gelişi öncesi, binaya çıkan yollara emniyet şeridi çekti. Bina içi ve dışında her yerin didik didik edildiği arama çalışmaları boyunca gazetecilerle herhangi bir bilgi paylaşılmazken, araştırma faaliyetleri 9 saatin ardından sonlandı.

Ortak çalışma grubunda yer alan Türk ve Suudi yetkililer, konsolosluktan ayrı ayrı çıktı. Heyetler bölgeden ayrılırken de hiçbir açıklama yapılmadı.Polis ekiplerinin ardından yetkililerin de ayrılmasıyla binada inceleme için gelen çalışma gruplarından kimse kalmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105