O kadına 6 ay koruma çıktı

Cinayete neden olan bankacı kadın 6 ay süreyle koruma altına alındı

TRABZON’DA Fatih Akkan adlı kişinin ölümüne M.Y. adlı kişinin ise yaralanmasına neden olduğu iddia edilen bankacı S.A. adlı kadın, mahkeme kararıyla 6 ay süreyle koruma altına alındı. Cinayet işlediği iddia edilen Hakan B. ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

KORKTU POLİSE SIĞINDI

Trabzon’un Esentepe Mahallesi’nde 24 Kasım 2018 tarihinde bir kişinin ölümü bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan cinayetin sebebi olduğu iddia edilen S.A. adlı kadın, polise sığındı. Eşini terk ederek, kendisi gibi aynı bankada çalışan Hakan B. ile arkadaşlık yaptığı belirlenen S.A. cinayetin ardından hem savcılığa hem de polise başvurarak, koruma talebinde bulundu. Öldürülme korkusu yaşadığını ileri süren S.A., kendisine yönelik eylem yapacağını ileri sürdüğü kişilerin isimlerini polise verdi.

KORUMA ALTINA ALINDI

Eşinin ve yakınlarının kendisini öldüreceğini ileri süren S.A. adlı kadının talebi üzerine koruma altına alınmasına karar verildi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi doğrultusunda harekete geçen Trabzon Aile Mahkemesi, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamı’nda S.D., N.A., M.Y. ve F.A. adlı kişilerin 6 ay süreyle S.A.’nın bulunduğu işyerine ve konutuna yaklaşmamasına hükmetti. Bu arada  Fatih Akkan hayatını kaybettiği M.Y. adlı kişi ise yaralandığı olayın ardından tutuklunun Hakan B.’nin savcılık sorgusunda S.A. adlı kadın için önce ‘ablam’ dediği daha sonra ise arkadaşı olduğunu kabul ettiği ortaya çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.