PEKŞEN TEHDİT EDİYOR

Trabzon’da geçen hafta yaşanan kazanın ardından yaptığı açıklama ile şehre zarara veren

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’i kaleme almıştım.  ‘Havacılık güvenliği siyasi yandaşlara teslim edildi’ diyen Haluk Pekşen’in şehri sahiplenmediğini ve şehre zarar verdiğini dile getirdim. Bir turist getirmek için insanların çabasını görmezden gelen Haluk Pekşen’i siyası rant uğruna şehri harcadığını ve turizmi baltaladığını anlatmaya çalıştım.

Yazımın ardından Haluk Pekşen beni aramak yerine eski gazeteci Bülent Deveci’yi aramış. Telefonda açmış ağzını yummuş gözünü. Sonunda, ‘Ona göstereceğim’ diyerek telefonu kapamış. Bülent Deveci’de bunları benim yüzüme söylemesini istemiş. Ama nerde….

Sonra da Bülent Deveci, Haluk Pekşen ile arasında geçen konuşmaları bire bir bana aktardı. Söylemde bulunanın Haluk Pekşen olması beni çokta üzmedi hani.

Ama merak ettiğim bir konu var. Haluk Pekşen, bana ne gösterecek. Hukuk adamı olmakla övünen, her daim özgürlüklerden dem vuran, insan haklarına saygılı olduğunu açıklayan Haluk Pekşen, aslında beni dolaylı olarak tehdit ediyor. Yani Bülent Deveci’ye diyor ki, ‘Söyle ona yazmasın. Yoksa….’  Beyin okuyamadığımız için noktalı yerleri dolduramıyorum. Ama her ne olursa olsun, söylemlerinin altında küçük de olsa bir tehdit yattığı ap açık ortada.

Elinde belge olmadan uzmanların konuşmalarının aksine yaptığı açıklama ile şehre zarar verdiğini anlatmaya çalıştım. Maalesef anlamadı. İsim veremeden bir siyasi partiyi rantla suçlamasına anlam veremedim. Kendisinden isim istedim. Onu da yapamadı. Ya korktu, ya da elinde herhangi bir belge ve bilgi yoktu. Bende bunun üzerine AK Parti döneminde Kızılay’dan aldığı maaşı sordum. Onlara da cevap veremedi.

Şimdi tekrar yazıyorum. Siz bu iktidar döneminde, bundan tam 10 yıl önce Kızılay’dan 57 bin TL maaş almanızı nasıl yorumlayacaksınız? Size o maaşı verenlere nasıl bir gözle bakıyorsunuz. Söyleyin bizde o gözle bakalım…

KÜFÜR VE HAKARET SERBEST

‘CHP talep etti, PKK ayaklandı’ başlıklı bir haber kaleme almıştım. Haberi anlamayanlar, ya da birilerinin gazına gelip hakaret edenlere son kez anlatıyorum. Referandum sonrası CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu halkı sokağa davet etmişti. Bunun üzerine istihbarat birimleri, bu eylemler sırasında PKK terör örgütü üyelerinin eylemciler arasına sızacağını ve eylemleri gezi eylemlerine dönüştüreceğini rapor etti. Hatta Kılıçdaroğlu uyarıldı ve bu eylemlerden vazgeçildi.

Bu bağlamda kaleme aldığım haberin ardından, CHP yönetiminden bazı isimler haberimi paylaşarak şahsıma yönelik ağır hakarette bulundular, hedef gösterip tehdit ettirdiler. Düne kadar sağ partilerde at koşturanlardan biri, beni arayarak kendisinin arandığını ve yorum yapmasının istendiğini söyledi. Hatta içlerinden biri beni FETÖ’cü ilan etti. Terbiyesiz, adam. CHP İzmir Milletvekilinin söylemlerini unutmuş olsa gerek.  Yetmedi, hakaretleri bitmedi. Gidip suç duyurusu yaptılar. Delillerimizi ortaya koyduk. Savcıya yazdığımız haberi anlattık. Oda bana hak vermiş olacak ki, hakkımda takipsizlik kararı verdi. Bunun üzerine bende avukatımla konuştum ve hakaret edenlerin tespitini istedim. 67 kişi buldu. Hepsi hakkında suç duyurusunda bulundum. Ama dün gördüm ki, CHP yine aynı noktada. İl başkanı, parti internet sitesinden şahsıma yönelik hakaret edenleri savunuyor. Beni tehdit edenlere, terör örgütü üyesi ilan edenlere sahip çıkıyor. Diktatörlük suçlamalarında bulunanlar, başımıza diktatör kesilip, suçluyken hesap sormaya kalkıyor.

İşte gelinen bu noktada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önünde iki yol görünüyor. Partinin ya sol marjinal örgütlerin eline geçmesine ya seyirci kalacak, siyasi hayatını tamamlayacak yada köklü bir değişime giderek, Trabzon ve İstanbul gibi illerde temizlik harekatı başlatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.