SAHAYA İNDİ...

RİZE’DE İL BAŞKANI DEĞİŞTİ

İYİ Parti Rize İl Başkanı yeniden değişti. Kurucu il başkanı Nusret Karaca’nın ardından koltuğa oturan Celal Akarsu’nun istifasının sonrasında ÇAYKUR’dan emekli olan genel müdür yardımcısı Osman Keser’in ataması yapılmıştı. Keser’in geçtiğimiz günlerde istifa ettiği ileri sürülerek İl Başkanlığı’na Av. Ayşegül Akyıldız’ın atandığı öğrenildi. İYİ Parti teşkilatında dördüncü kez atama yapılması vatandaşlar tarafından  ilgi ile takip ediliyor.

ATMACA NOKTA KOYDU

Trabzon’un Düzköy ilçesinde AK Parti’den belediye başkan adaylığı için adı kulislerde sıkça gündeme getirilen Mehmet Atmaca, bu söylemlere nokta koydu. Atmaca hasta annesinin şifa bulması için uğraş verdiğini dile getirerek, belediye başkanlığına aday olmadığını söyledi. Atmaca, bundan sonra adının başkan adaylığı konusunda gündeme getirilmesine inanılmamasını istedi.

KÖROĞLU ADAY MI?

Düzköy ilçesi belediye başkanlığı için birçok isim gündeme getiriliyor. Bunlardan biri de Fehmi Köroğlu oldu. 2019 seçimlerinde yeniden aday olmayacağını açıklayan Abidin Çelik’in yerine aday olacağı söylenen Köroğlu’nun, Başkan Abidin Çelik’ten tam destek aldığı iddia edildi. Edinilen bilgilere göre Fehmi Köroğlu’nun şimdiden kolları sıvayarak sahaya inip çalışmalara başladığı söyleniyor.

KÖSEOĞLU DURMUYOR

Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, genel seçimlerde aday yapılmamasına tepki göstermek yerine daha fazla sahaya  inerek partisi için yoğun çalışma temposu gösteriyor. AK Parti’den milletvekili olduğu süreçte halkla kurduğu iletişimi daha da üst seviyelere taşıyan Köseoğlu, milletvekili gibi çalışıyor. Şehre gelen bakanları karşılıyor, kurum müdürlerine ziyaretler yapıyor. vatandaşların dertlerini dinliyor, çözüm için uğraş veriyor. 

KRİZ VURDU YIKTI

Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı ve TTSO Meclis Üyesi Ercan Şılbır milletin boş vaatlere karnının tok olduğunu söyledi. Ekonomik krizin Trabzon’u vurduğunu iddia eden Şılbır, “Kriz sadece fındığımızı vurdu, İzmit körfez geçişini yapanlar, boğazın altına tren rayı döşeyenler, Çanakkale’ye boğaz köprüsü yapanlar fındık üreticisine verecek para bulamıyor. Güney Çevre Yolu yapılamıyor, Kanuni Bulvarı yarım kalıyor, Erzincan- Trabzon demiryolu ve Yatırım Adası başka bahara kalıyor, eldeki kuruluşlar satılıyor, sonrasında da vaatler veriliyor, milletin bu vaatlere karnı tok” dedi.

İŞİ EHLİNE VERİN

Yerel seçimlere her zaman olduğu gibi iddialı hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu vatandaşlara “İşi ehline verin” diye çağrıda bulundu. Hacısalihoğlu, “Belediyecilik teknik işidir, bugün Büyükşehir ve Ortahisar belediyelerinin borcu ödenemez duruma doğru gitmekte. Kısaca gelinen nokta iflastır” dedi.

SEVİNÇ GÖREVE BAŞLADI

Ordu’da siyaset hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın istifası sonrası yerine Engin Tekintaş’ın atanmasının ardından bir başka değişiklik de Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nda yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş’ın Altınordu Belediye Başkanlığı döneminde Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevi yapan
Şahin Sevinç, Büyükşehir’e atandı. Şahin Sevinç’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Ayşe Sula KöseoğluSeçim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.