SON ÇIRPINIŞLARI YAŞIYORLAR

TRABZON Valisi İsmail Ustaoğlu, bu sabah basınla bir araya geldi. Ülke ve Karadeniz'deki terör operasyonlarını değerlendiren Vali Ustaoğlu, terör örgütü için "Son çırpınışlarını yaşıyorlar” dedi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, basınla bir araya geldi. Kentin önemine vurgu yapan Vali Ustaoğlu, ülke ve Karadeniz'de yürütülen terör operasyonlarına ilişkin konuştu.  Vali Ustaoğlu, “Şuanda şehrimiz huzur ve güvenin en iyi durumda olduğu dönemi yaşıyor. Trabzon’umuzun her yaylasına, dağının en zirvesine kadar ulaşabilecek güvenlik ve huzur ikliminin olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Terör örgütü bu bölgeyle alakalı zaman zaman kendine yer bulmaya çalışıyor. Rize’de de 97 98’lik yıllarda Kalkandere ve Uzungöl’de varlığını hissettirme adına orada haince yaptığı bir eylemi olmuştu. Bu bölge bu noktada duyarlılığı ile Allah’a şükürler olsun bunlara burada mekan tutturacak ortamı vermedi. Onlarda son çırpınışlarını yaşıyorlar" dedi. 

Terörle mücadelede bu yılın anlamlı olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu, "Birçoğu da arananlar listesindeydi ve öldürüldüler. Bölgeye bakıldığı zaman turizmin geliştiği bir yer. Turizm kırılgan bir sektör. Özellikle turizmin en önemli şeyi huzur ve güvenle alakalı. Bizde ilimizin huzur ve güveni noktasında tesis edeceğimiz iklimin sürdürülebilirliği açsısından ne gerekiyorsa yapacağız. Turizm sektörümüzün bu konuda en ufak şüphesi ve tereddüdü olmasın. Güçlü bir ekibimiz var. Sayın Bakanımızın ne kadar kararlı olduğunu kamuoyu biliyor. Bizde onun talimatları doğrultusunda tüm ekiplerimizle, bu şehrin huzur ve güvenini sabote etmeye yönelik her türlü eyleme karşı tedbirlerimizi aldık. Her hangi bir sıkıntı yok” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.