Trabzonspor'u şikayet etti

Fırtına’da ikinci Burak Yılmaz olayı yaşanıyor. Son 2 haftadır forma şansı bulamayan Juraj Kucka, alacaklarını tahsil etmek için TFF’ye başvurdu..Burak Yılmaz’ın alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Trabzonspor’u Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet etmesinin külleri soğumadan yeni bir kriz daha kapıya dayandı. Son 2 haftadır forma şansı bulamayan ve yedek kulübesinde oturan Juraj Kucka, parasını tahsil edemediğini gerekçe gösteripTrabzonspor’u TFF’ye şikayet etti. Bu durum yönetim tarafından da teyit edildi.

Diğer yabancılar sırada

BORDO-Mavili kulüpten yıllık 2 milyon 250 bin euro garanti ücret alan Slovak oyuncu, parasının söz verilen zamanda ödenmediğini öne sürüp federasyona başvurdu. Trabzonspor, Kucka’nın parasını ay sonuna kadar hesabına yatırmak zorunda. Aksi halde Slovak oyuncunun serbest kalma hakkı doğuyor. Aldığımız bilgilere göre, diğer yabancılar da alacakları için TFF’ye başvuru yapacak.

26 milyon tl acil ödeme 

GÖREVE geldikten sonra yaklaşık 200 milyon TL ödeme yapan yönetim, yılsonuna kadar da aynı miktara yakın bir parayı daha ödemek zorunda. Kaynak arayışları için Ankara’yı adeta mesken tutan Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi, tüm şartları zorluyor. Bize gelen bilgilere göre, eylül sonuna kadar ödenmesi gereken 26 milyon TL’lik paranın önemli bir kısmı için gerekli sözler alındı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporKuckaUefa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105