BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU

GÜMRÜKÇÜOĞLU SÖZÜNÜ TUTTU

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da toplu ulaşım (belediye taşımacılığı) ve içme suyu hizmetlerine zam yapmayacaklarını kamuoyuna açıklamıştı. Kasım ayı boyunca tamamlanan Büyükşehir Belediyeye Meclisi ve TİSKİ Genel Kurulunda 2019 yılı bütçeleri onaylanırken toplu taşıma ve içme suyu hizmetlerine zam yapılmadı. Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, “içme suyu ve atık su ücretlerine zam yapmıyoruz ama kırsal mahallelerimizden şehir merkezine kadar her alanda sırasıyla içme suyu ve kanalizasyon projelerimizi sahaya tatbik ediyoruz” dedi.

SOLAK HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Murat Zeki Solak, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Solak, bir yandan vatandaş ve esnaflarla bir araya geliyor bir yandan da Trabzon’daki tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile buluşmaya devam ediyor. Vatandaş ve esnafın sorunlarını dinleyen Solak, aynı zamanda partisine de destek istemeyi ihmal etmiyor. Solak, STK temsilcileri ile de şehir adına istişarelerde bulunarak sorunları masaya yatırıyor. Solak’ın bu gayretli çalışmaları partili arkadaşları tarafından takdir ediliyor. AK PARTİ’DE DÖRT İSTİFA AK Parti Trabzon’da kısa süre içinde ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Edinilen bilgiye göre AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci ve Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel’in görevlerinden istifa ettikleri öğrenildi. İl başkanlığına yakın kaynaklar istifaları doğrularken, Emre Akgün’ün Akçaabat Belediye Başkan adaylığı, Harun Demirci’nin Beşikdüzü Belediye Başkan Adaylığı, Salih Öztel’in Hayrat Belediye Başkan Adaylığı, Enver İskender’in de Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için istifa ettikleri iddia edildi.

ÇEBİ’DEN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Çebi, sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çebi, sanayi esnafına bol kazançlar diledi. Çebi, “Araklı ilçemizde 60 yıldan bu yana hasretle beklediğimiz sanayimize TOKİ sayesinde kavuştuk. Yıllardır ilçede bina altlarında faaliyet gösteren sanayi esnafımız kura çekimi ile yeni iş yerlerine kavuştular. Türkiye’nin en modern sanayi sitesini kurduk. Emeği gecen herekse teşekkür ediyoruz. Araklı Küçük Sanayi Sitesinde çekiç sesleri yükselmeye başladı” dedi.

ÖZBAKIR: ÇALIŞMAYA DEVAM

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Sedat Özbakır seçim çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Özbakır aday adaylığını açıkladığı günden itibaren Arsin’de gidilmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmadı. İlçe esnafı ile ziyaretlerine başlayan Özbakır Arsin’deki STK temsilcileri ile de bir araya geldi. Özbakır, 7’den 70’e herkese dokunarak partisine destek istedi. Özbakır yaptığı açıklamada “Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bir kulağımız Ankara da bir kulağımız da Arsin halkımızda. Ankara’dan çıkan sonuç olumlu ve ya olumsuz olsa bile biz yine partimize hizmet etmekten kaçınmayacağız. Biz her zaman sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.