Başkanlar Ankara’da

MAHALLÎ seçimler öncesi hazırlıklarını hızlandıran AK Parti, ilçe başkanlarını Ankara’da bir araya getirdi. Aralarında Trabzon’un da bulunduğu 41 ilden teşkilat başkanı ve 474 ilçe başkanının katıldığı 2. istişare toplantısında, seçim çalışmaları ve uygulanacak yöntemler konusunda bilgilendirme yapıldı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da toplantıya katılarak ilçe başkanlarına seslendi.

AK Parti’nin 18 Ağustos’ta yapılan 6. olağan kongresinde Genel Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı görevini üstlenen Erkan Kandemir, mahallî seçimlere yönelik ciddi bir hazırlık çalışması başlattı. İl teşkilatlarını ziyaret eden Kandemir, akademik eğitim çalışması kapsamında ise ilçe başkanlarını Ankara’da topladı. İki grup halinde ilçe başkanlarını eğitimden geçirecek olan AK Parti Genel Merkezi, ikinci grup çalışmasını 474 ilçe başkanı ve 41 il teşkilat başkanı ile gerçekleştirdi. İkinci grup toplantısına Trabzon İl Teşkilat Başkanı Uğur Aydın’la birlikte ve 18 ilçe başkanı da katıldı.

AK Parti 2. ilçe başkanları istişare toplantısında ilgili bakanlar ve AK Parti Genel Merkez yöneticileri gündemi değerlendirdi. Seçimlere hazırlık maksadı taşıyan toplantıda partinin vizyonu, sosyal medya kullanımı, belediyecilik anlayışı anlatılarak, önümüzdeki sürecin hassasiyeti ve parti teşkilatlarına düşen görev ve sorumluluklar konusunda ilçe başkanlarına bilgiler aktarıldı. Toplantıda, geçmiş mahalli seçimler de değerlendirildi.

Toplantıya katılarak ilçe başkanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel merkezin eğitim çalışmasıyla önemli bir planlama yaptığını vurguladı. Toplantıda yaklaşan yerel seçimlerle ilgili atılacak adımlar ve stratejiler konuşuldu.

Ankara’daki toplantıyı değerlendiren AK Parti Trabzon İl Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, 18 ilçe başkanıyla tam kadro katıldıkları toplantının oldukça verimli olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.