Denetlemeler sürüyor…

Trabzon’da denetiler sıklaştırıldı.. Polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 693 kişi hakkında inceleme yapıldı. 2 Ağustos 2018 tarihinde Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik ve suçlularla etkin mücadele etmek, fuhuşla mücadele, önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması ve halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla inceleme gerçekleştirdi. Trabzon’un Of, Araklı, Sürmene, Akçaabat, Vakfıkebir, Beşikdüzü ilçelerde yapılan denetim ve kontrollerde 14 umuma açık yer ve sahil parkı kontrol edildi. Yapılan kontrollerde toplamda 693 şahıs sorgulandı. 2’si yoklama kaçağı 1’i 6136 SKM’den aranması bulunan toplam 3 şahıs yakalandı. Şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde 0,82 gram kubar esrar, 6.25 gram esrar, 8.32 gram skunk ve 115 gram hint keneviri olmak üzere toplam 130,39 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

ARAÇLAR KONTROL EDİLDİ

Uygulamalarda 105 araç kontrol edildi. Kontrollerde 1 hacizli araç yakalanırken, muayene süresini geçiren ve ehliyetsiz araç kullanana sürücülere toplam 9 Bin 110 TL ceza kesildi. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çömlekçi mahallesinde yaptığı denetim ve kontroller  7 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadını gözaltına aldı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen kadınlara Kabahatler Kanunu kapsamında işlem yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105